Schtudent Schlaget

I helgen så var det dags för MatNats årliga fest- och tävlingshelg Schlaget.
Torsdagen bestod av lagsittning, mellanfest och kravall, fredagen "ledig" och i lördags var det gyckeltävling!
Vi i styret ställde upp med ett lag och ett rätt flummigt gyckel. Vi vann inte (inte helt oväntat) men jag hade jätteroligt! På tävlingen hade de även en publiktävling. Jag blev en av vinnarna och vann 45 minuters massage- absolut inte fel och väldigt välbehövligt.
Duktiga MedSex vann, grattis!

På kvällen var det finsittning och eftersläpp, jag hade den roligaste kvällen på riktigt länge! Sittning med bra gyckel, rolig underhållning och trevliga människor, och eftersläpp med massa dans till bra musik med roliga människor.
Bilder kommer, förhoppningsvis...

Dagens...

Humör: Bra, men trött och sliten efter lördagkvällen.
Borde: Tvätta
Mys: Jag har adventspyntat!
Glädje: Min nya dator är igång- gissa om jag har saknat att ha dator hemma?
Fundering: Ska jag börja blogga regelbundet igen...? Har ju inte haft tid senaste tiden men nu är det bättre med den saken.
Plugg: Jodå... Jag har skickat in en rapport och börjat på hemtentan. I alla fall läsa till den.
Skratt: Jag såg filmen från gyckeltävlingen igår. Underbart!

Bond

Direkt från bussen till Linköping igår gick vi på bio, såg nya Bond- filmen. Ingen höjdare ärligt talat, men den var väl okej.

Har sovit alldeles för lite inatt, kom väl hem vid 12-halv 1, men somnade inte förrän vid halv 4. Låg och läste, tänkte och var allt annat än trött.
Har precis läst ut boken Pigtopia, en väldigt konstig bok. Jag skulle inte säga att den är bra, men samtidigt kunde jag inte lägga ifrån mig den.

Smått trött idag med andra ord, men har varit i skolan sen kl 8, hunnit med en halv biokemi-föreläsning och två timmar på labb. Håller på att analysera prover från förra veckan men nu fick vi en massa väntetid.

Festkväll

Det här blev en bra helg. Festen igår var precis vad jag behövde, jättetrevligt, inga jobbiga tankar och jag var på bra humör hela kvällen.
Att köra alkoholfritt var däremot ett givet val, alkohol+ deppighet är ingen bra kombination för min del.
När resten drog vidare vid halv ett-tiden åkte jag dock hem, med en dryg timmes resa kändes det lika bra.

Om en stund bär det av tillbaka till Linköping, efter en trevlig och ganska lugn helg.

Min mobil!

Fick ett sms igår om att min mobil är lagad och jag kan hämta ut den. Lämnade in den i söndags eftersom den knäpper av hela tiden- väldigt störande (den blir i princip oanvändbar).
Hoppas att det funkar nu, och hoppas att det går på garantin.

Min kusin har tagit körkort. Kanske jag borde göra ett ryck snart jag med?

Jag har haft en lugn lördag hittills. Sovit länge, ätit god frukost, tagit en promenad med mamma, träffade en kompis då också, nu ska vi fika (varm choklad och äppelkaka =) Nästa vecka ska jag börja leva nyttigt igen...) innan jag ska iväg.
Ikväll blir det halloweenfest, innan dess ett besök hos C och mina småsyskon.

Fick reda på att mötet imorgon är inställt. Surt när jag åkt upp hit delvis därför, men det finns inte så mycket att göra när folk inte kan.

Te och choklad efter en härlig dag

Sitter och kollar på tv, dricker te och äter choklad. Dagen blev riktigt trevlig!

Jag, Marie och Frida hade några timmar att slå ihjäl innan tåg/buss gick, så vi åkte in till stan, gick en sväng på biblioteket, satt och fikade och snackade skit, handlade choklad, åt middag på subway. Lite segt, men faktiskt trevligt och mysigt. Träffade en till tjej att prata med på cafét också.

Efter några timmars bussresa träffade jag H och S i Stockholm, gick till Friday's, tog en drink/sprite och snackade lite.

Har nyligen kommit hem, bussen dök inte  upp så jag fick gå (med TUNG bag), så nu är jag ganska frusen...

Mamma hade te gamla söder hemma, och jag hade kvar chokladen (med hasselnötter och apelsiner- rekommenderas!) från tidigare. Gott!

Dagens citat:
"Jag tycker om att göra flugor på smällen!"
Övertrött fredagshumor...

Idag har varit en bra dag. Även om tankarna på pappa finns i bakgrunden hela tiden.