Länge sen...

Hehe, var några dar sen jag skrev. Har haft fullt upp, eller nåt...

Helgen var konstig :p Blev förfest kl 23 i fredags som vi stannade på, sen blev det efterfest hos Lovisa. Var hemma rätt sent... Eller tidigt kanske man ska kalla det?
Plutten dog i lördags... Jobbigt efter fem år. =(

Resten av helgen har gått ut på att sova, slappa och skjuta upp städandet. David var inte hemma så jag var osocial resten av helgen. När jag ledsnade på det på söndag eftermiddag/kväll så skulle folk vara duktiga och plugga... Var ju till slut tvungen att städa så att den stackars målaren skulle ta sig in i vardagsrummet. Fast möblerna lyckades jag inte flytta själv, så det fick han hjälpa mig med när han kom och väckte mig på måndag morgon. Oj då, råkade visst stänga av väckarklockan =P Imorrn är han nog klar i alla fall, då kan det ÄNTLIGEN bli ordning här!

Ska nog åka till Tornby i helgen och handla lite... Utforska Maxi också kanske? Då får man tårta på köpet =)

Imorgon ska jag och Marie på box =) Ska bli skönt att börja träna lite mer än att bara nöta i joggingspåren i Rydsskogen. Kanske simma också?

Har faktiskt försökt hitta medryttarhäst också... Men inte så jätteaktivt, och inte hittat nåt överdrivet intressant än.

Den här veckan är sjukt fullt upp... Kemiföreläsning varje dag utom torsdag, då har vi labb och lektion istället. Också matte och lite biologi på det- stört! Idag hade vi till och med två kemiföreläsningar på rad. 4 timmar kemi! Och matte tre timmar senare. Riktigt imponerad av att JAG fick visa vägen till matteföreläsningen, med mitt usla lokalsinne (men jag hittar uppenbarligen till slutet av campus i alla fall).

Nej, nu ska jag snart sova. Är ruskigt trött!

Äntligen över =D

Ja, tentan alltså. Gick hyfsat, tror jag blir godkänd i alla fall. Nu är tråk-veckan iaf slut, för ikväll är det fest som gäller =) I alla fall förfest, sen vet jag inte.

Det är bara ett rum kvar att tapetsera, vardagsrummet... Problemet är bara att det är överfullt med saker här och jag är ensam att flytta allt på söndag. Nån som vill hjälpa till att bära möbler?

Den sjuka kaninen är på bättringsvägen så nu ska jag njuta av helgen.

Tråk-vecka

Japp. Det är vad det kommer bli. Inte alls så mycket föreläsningar eller lektioner schemalagt- en idag och två imorgon är allt på hela veckan. Och tenta på fredag. Med andra ord tentaplugg hela veckan.

Känner mig i alla fall duktig, gick upp klockan 7 imorse och satt i flera timmar med kemin. Gav upp vid 12 (hade faktiskt bara tagit en kort städpaus däremellan) och hade kemilektion klockan ett. Nu ska jag sätta mig och plugga igen.
Ikväll kanske det blir lite häfvning, men inte så mycket i så fall. Men lite ledigt måste man ju också få ha! =)

Det blev faktiskt inte så mycket festande i helgen som väntat. I fredags häfvde vi och skulle ha efterfest klockan 03:30 hos Lovisa. Efterfesten struntade vi i men hamnade nån annanstans så jag var hemma strax efter tre. Kul hade vi!
Lördan gick åt till att sova, och slappa framför TVn. Struntade i 1700-tals festen för jag var verkligen inte på festhumör.

Igår var mamma och Rikard här så vi var och handlade. Massa saker på IKEA, lite för mycket kanske :p Köksstolar, sängbord, prydnadssaker, matta, blommor, blomkrukor... Men det är bara köksstolarna som är monterade, och krukarna är framme. Eftersom sovrummet är under omtapetsering får sängborden vänta, dessutom har ett av de fått lite repor :( Får se om vi byter det eller låter det vara.
Köket är i alla fall färdigtapetserat- blev kanonsnyggt! Och äntligen har jag suttit och både pluggat och ätit vid ett riktigt bord. Man får faktiskt mer gjort då tror jag (i alla fall om man har TVn på i soffan).

Igår var det val, jag röstade för första gången- tjohej! =) Fattade inte så mycket i vallokalen men det gick i alla fall. Regeringsskifte blev det också.

Nej, plugga var det ja... Jonformler är väl det roligaste som finns? Eller inte...

Äntligen helg!

Helg. Äntligen. Lite fest, lite sömn, lite annat smått och gott som väntar.

Måste plugga också. Borde vara klar med alla kemiuppgifter tills på måndag, då är sista lektionen innan tentan på fredag. Det ska nog gå bra. Jag har faktiskt pluggat i nästan 2 timmar efter jag kom hem från föreläsningen, så lite duktig är jag i alla fall. Men nu har jag fastnat på flera tal så jag tar en paus... Man kanske ska sticka ut och springa? Vara duktig...

Måste ta reda på om det blir nåt festande ikväll. Hur har man egentligen efterfest utan att ha festat innan? :p

Shoppat =)

Nu har målaren kommit och börjat med köket. Taket och runt fönstren och så är målat, resten spacklat och ska tapetseras imorrn tror jag.

Jag har bara haft ett seminarium idag, sen åkte jag in till stan och shoppade lite. Hittar inte där inne så bra än men hittade till två olika gallerior och en annan jättetrevlig affär. Köpte ett par jeans, hårinpackning och lite annat smått och gott. Hade tänkt köpa frysfoder till fiskarna men hittade ingen djuraffär- någon måste det väl finnas i Linköpings innerstad?

Jag och David gick morgonpromenad i morse. På morgonen känns det att det börjar bli höst, 10 grader var det i morse och känns allmänt höstigt i skogen. Men på dagarna är det strålande sol och riktigt sommarväder fortfarande.

Nu ikväll har jag gjort storkok på köttfärsås, kastrullen blev överfull men nu har vi en del att frysa in. Lyckades somna i soffan i eftermiddags och var så slö sen så jag har precis ätit middag...

Nu ska jag dricka te och mysa lite framför soffan innan det är läggdags.


Duktighets-dag

Känns lite så i alla fall... Hade labb kl 8 imorse och större delen av förmiddagen, sen ägnade jag och min (tillfälliga) labbgrupp lunchen åt att skriva labrapport (skönt att ha den inlämnad och klar!). På eftermiddagen matteföreläsning, rapportskrivande (labben förra veckan, blev visserligen inte klar men ska fortsätta ikväll). Kom väl från skolan vid 5, hem och hämtade kemiboken och vände i dörren... Åkte till Sandra och pluggade och sen har jag storstädat hos kaninerna nu när jag kom hem.
Håller på att laga mat, är jättehungrig!

Börjar kännas lite småstressigt till kemitentan som är nästa fredag... Ska plugga mera ikväll om jag hinner.

Ikväll ska jag och David fixa iordning här hemma och tömma köket, hallen och sovrummet så gott det går. Imorrn kommer målarna som ska tapetsera. Vi valde tapeter så sent som i går, blir ganska ljust och diskret...
Har tagit bilder på lägenheten, ska försöka lägga upp dem men sladden till kameran är visst kvar i Stockholm...


Tillbaka efter helgen

Var ett tag jag skrev... Har haft fullt upp och bloggen har glömts bort. Men nu är den nog tillbaka =)

Har nu bott i över en månad i Linköping. Tiden har gått jättefort men ändå ganska långsamt... Lärt känna massa trevliga människor och bott in sig lite i alla fall. Var hemma i helgen och då känns det inte alls så länge sen...

Hur som helst så var nollningen helt underbar, pluggandet går hyfsat och ja... festandet är i full gång =)

Gick upp vid 6 imorse (trött!), tåget gick 8.05 från Stockholm. Sen hann jag vara hemma nån timme innan kemiföreläsningen på eftermiddagen. Var på universitetet nästan en timme för tidigt för att köpa biljetter till helgens fester och plugga lite... Blev inte så mycket pluggande och bara biljett tills på lördan (kravallbiljetterna tills på fredag var slut, men antingen blir det annan fest eller eftersläpp...) Trodde jag skulle ha nån lektion nu på eftermiddagen också men så var det tydligen inte.

Labb och dugga imorrn, så borde plugga ikväll. Och tvätta... Och städa... Men men, kanske kan få David att tvätta istället =)

I veckan har jag inte så mycket planerat än, mer än att se till att plugga... I helgen som sagt fest och dragtävling, på söndag kommer förmodligen mamma och brorsan- då har jag äntligen både bil och chaufför för att åka och handla =) Behöver både köksstolar och micro, med mera.