Flytt....

Flytten närmar sig med stormsteg, med väldigt blandade känslor. Stundtals känns allt jätteroligt, det ska bli kul att börja plugga på högskola, kul med ny stad, nya människor etc. Ser fram emot att inreda lägenheten också!
Men ibland känns det inte alls så... Har deppat flera gånger den senaste veckan, det blir riktigt svårt att lämna vänner och framförallt familj. Självklart kommer jag komma upp och hälsa på, och de kommer väl komma ner också, och man håller kontakten... Men det blir inte samma sak. Jag har bott hemma i 19 år, nu lämnar jag alla. Min yngsta bror är 8 månader, kommer ju knappt känna igen mig när jag hälsar på. Min pappa börjar också inse att jag faktiskt ska flytta, skitjobbigt när han blir deppig också. Hoppas bara att han klarar sig och inte faller ner i det jävla träsket igen...

Men, överlag ska det faktiskt bli skitkul, och jag ser fram emot fredag!

Lördag

Jag vill resa! Jag och A har en plan på att åka till Bulgarien, men vi har ingen aning om när =P Får se om det blir av, hoppas det...

Igår fyllde brorsan år, släkten var där men jag stack väl efter en halvtimme eller så för att jobba. Segt på jobbet, finns verkligen ingenting att göra. Blir mest TV-tittande.

Satte mig och kollade i HM-katalogen igår, tyckte inte jag hittade nånting kul men ändå hade jag sen fått ihop saker för ca 1500. Får se vad jag beställer sen, om jag beställer nåt... Är bla sugen på ett par jeans och en väska.

Ikväll är det fest, avflyttningsfest för mig och D, födelsedagsfest och lite annat också för andra. Ska bli riktigt kul! Undrar bara var jag egentligen ska ha på mig? Ska vara där om knappt en timme... Hmm....

Sommar och sol!

Ja, kan det bli bättre?
Jag njuter för fullt! Gäller att passa på innan den ruskiga hösten kommer.

Har träffat en kompis jag inte sett på ett år, jättekul! :D

Har äntligen köpt mobilen också, det blev en nokia 6111, abonnemanget blir Comviq Kompis.

Om 9 dagar flyttar jag, har fortfarande inte hunnit packa :/ Måste ta tag i det där, vill ju ha med mig allting ner! Ska bli så kul att inreda och ha sig i ny, egen lägenhet (nästan egen i alla fall).

Shoppa sig lycklig!

Jodå, det kan man!
Var i Vällingby en stund innan jobbet igår och shoppade, ett linne, en tröja och en BH var vad jag fick med mig hem. Och en mobilkatalog...
Snart går äntligen mitt abonnemang ut och då ska jag köpa ny mobiltelefon! Den gamla är småtrasig och dessutom har jag ledsnat... Har nästan bestämt mig för att det blir en Nokia 6111, förmodligen med Comviq Knock-Out men har inte helt bestämt mig. Svart eller rosa, jag kan verkligen inte bestämma mig! (dagens I-landsproblem, ja)

Nokia 6111 Rosa                      90807-2


Dagen efter

Fest igår, fan va rörigt allt blev, kaos...
Orkar inte med allting, vill försvinna härifrån... Det värsta är att allt lär inte alls bli bättre när jag flyttar.
Jag har folk jag måste snacka med, men vet inte hur... Hur tar man upp och börjar prata om nåt svårt och jobbigt när personen i fråga inte ens vet om att man är medveten om det?