Vänskap

"Vi bygger våran vänskap på att vara brutalt ärliga mot varandra".

Det stämmer så bra! Det är så vi funkar, vi kan säga vad som helst till varandra och det är väl därför folk förundras över att vi blir sams strax efter saker som många skulle anse som oförlåtligt. Det kommer inte emellan. Underbar vänskap =)

Idag var det jobb på Skansen som gällde. Kom ihåg kameran för en gångs skull så lite foton blev det =) Tyvärr låg lemurerna mest och sov när jag gick in till dem, och jag glömde ställa in bättre kvalité på kameran men de blev ganska ok iaf.

90807-26

90807-27

Sen var jag inne i stan en sväng, köpte senaste Harry Potter så nu ska det läsas =) Var i Vällingby också och kollade efter nåt kul på Inspiration, där jag har presentkort. Men väntar tills jag fixat iordning i lägenheten innan jag köper nåt tror jag. Synd att den affären inte finns i Linköping bara.

Åt middag hos pappa tillsammans med H, sen spelade vi Dart och kollade lite på TV osv. Letade halvt ihjäl mig efter en jacka som sen visade sig hänga snyggt och prydligt hemma hos mamma... Skumt...

Ballongflyg... nästan...

Har varit utan dator några dagar...
Hur som helst så ägnade jag torsdagen åt att åka till IKEA i Barkarby. Där köpte jag födelsedagspresent till lillebror som fyllde 18 på lördagen (blev 6 st öl/drinkglas, ett fint kort och ett mätglas. Han ska få en sak till som jag inte hann fixa. Pga datorbrist...) Köpte lite saker till mig själv också, tyvärr mest smått och tråkigt (men nödvändigt....)
Potatisskalare, matlådor m.m. Kikade en del på roligare saker men som jag får ta när jag har skjuts och vet hur lägenheten ser ut. Sen var det jobb både torsdag och fredag som gällde...

På fredan gick jag och D runt lite i stan (kollade rean... hittade inget tillräckligt kul för att köpa...) Sen skulle jag hem. För en gångs skull hade jag INTE paraplyet med mig. Misstag.
Gick av tunnelbanan precis när första blixten kom och himlen öppnade sig. Som närmast var väl blixt och åska ca 2 km bort, och det verkligen vräkte ned. Promenaden hem från t-banan brukar ta knappt 10 min, gick förmodligen fortare den dan. Ändå var jag genomdränkt när jag kom hem och frös större delen av kvällen... Höll mig hemma med yngre brorsan A och tvn...

Igår, lördag, var jag barnvakt åt A och R fyllde år- släktfika hos mamma. Riktigt trevlig, men var hyfsat trött på kvällen efter att ha hållt koll på huliganen A hela dan.

Idag har jag varit å sagt hej till lite folk på tävling och sen skulle vi flyga luftballong. Sist blev det inställt. Trots lite ostadigt väder skulle det bli av, vi samlades kl 18, åkte ut till startplatsen en stund senare, och väntade... Till slut var de tvugna att blåsa av, det var inte säkert att flyga... Trist trist, hoppas på att de ska kunna klämma in oss innan jag åker ner till Linköping på onsdag!
Jag och mamma åkte istället in till stan, åt en pizza och gick runt och tittade på alla båtarna (Tall Ship's Race), fyrverkerier m.m. Riktigt trevligt faktiskt. Efter några timmar åkte vi hem, och fikade.
Fick nån enstaka fin bild under kvällen också...

Båt

Nu ska jag sova... En liten lista åt mig själv vad jag har att göra under veckan bara:
- Bränna över bilder till CD (från 2 datorer)
- Packa
- Städa boden
- Lösa det med hem till de 2 kaniner som är kvar
- Skicka ut tidningen
- Skicka ut protokoll från förra

Halvdöd...

Är så trött, så trött. Märks att man inte lyckades somna förrän halv 5 inatt.
Har egentligen massa att göra men inte ork till nåt, får väl gå å sova och försöka hinna med mer imorrn istället. Dvs att städa verandan, dammsuga huset, städa badrum, åka till IKEA, träna och vara på Skansen och jobba kl 3. Heja mig!

Ganska skön dag idag... Gått runt lite istan, sen en trevlig promenad vid vattnet, sen möte på kvällen som drog ut på tiden, kanske ännu en anledning till att jag är så trött? Inspirerande är de iaf, kul att vara med och starta upp någonting nytt istället för att hoppa in i en mer eller mindre fungerande styrelse alt återuppta något gammalt.

Men men, nu är det nog dags att vila både huvud och träningsvärk... Så fort jag plockat undan i sovrummet.

Galna foton, fina citat och mysig kväll...

Har haft fullt upp ett bra tag, och knappt varit ensam en minut på 1½ vecka. Brukar normalt sett ha väldigt lätt att bli uttråkad och rastlös, men idag var det otroligt skönt att vara själv. Har suttit framför tvn, gjort lite nytta, druckit te och ätit krusbär. Hittade massor på tomten! =)
Har en hel del att göra, men fick faktiskt en del gjort under eftermiddagen och kvällen. Eller natten snarare kanske, borde sova för länge sen...

En gammal kompis var här igår, väldigt trevligt. Vi flummade runt lite och började leka med kameran... Blev väl sisådär 150 mindre seriösa bilder, men det var en rolig dag (det var självklart inte det enda vi gjorde). Får se om jag kan få upp nån av bilderna här imorrn eller så- just nu är jag alldeles för trött.

Ska dricka upp sista koppen te, sen är det sovdags.
Avslutar med ett härligt "citat" från en sång från vårat projekt (ta er gärna till Skansen-akvariet och spana in Madagaskar- utställningen!)

"You can change the world, with your own two hands"
Från Vintsy Club i Ambalavao, Madagaskar