Vår resa till och från Norrköping

Det är inte alls långt mellan Linköping och Norrköping. Trots det har jag väldigt dålig koll på Norrköping, har nog varit där två gånger sen jag flyttade hit. Plus igår.

Tog campusbussen dit, konstaterar att ingen av oss har någon större koll på hur vi ska gå efter att ha klivit av bussen. Alla har i alla fall en svag aning så tillsammans tar vi oss fram en bra bit. När vi sen inte kan mer har vi turen att möta några av de vi ska ha möte med- tur för oss! Annars hade det blivit svårt, även om vi var utrustade med telefonnummer.

På väg hem var det inga problem att hitta till resecentrum, men väl där visar det sig att det är drygt 50 minuter till pendeln går. Vi trodde den skulle gå halv och hade dragit ut på tiden innan vi gick- irriterande!
Att vänta kändes inte sådär jättelockande utan vi tog ett annat tåg till Linköping. Väl "hemma i det välbekanta" följde en diskussion om vilken buss vi skulle ta och var vi skulle åka. Eftersom vi inte kunde bestämma oss slutade det med att vi singlade busskort. Har ni hört om den förut?

Sen mötte vi L på bussen. Jag blev meddragen på en promenad. Några andra skulle till univeristetet och hämta cyklar. Till slut var det inte så många som åkte till Ryd i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback