En helnatt

Vad jag trodde skulle bli en trevlig middag och en tidig kväll blev precis motsatsen. Eller, middagen var jättegod, efterätten blev lite... hrrm... misslyckad, vi råkade bland annat ha i 3 gånger så mycket kakao som det skulle vara... Kanske är det man ska ha matematiker till, räkna ut krångliga recept? Blev ätbart i alla fall.

Sen kollade vi på en film, Random Hears. Se den inte, den var jättedålig. Skulle väl hem där vid 11-tiden, men blev kvar... Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, analyserade oss själva och pratade verkligen om allt möjligt. Blev ost och kex vid 3 och strax innan 6 insåg vi att vi inte orkade vara vakna till soluppgången och att jag inte skulle orka cykla hem. Vaknade vid 11-12 nånting och åt en ordentlig, mysig frukost med mackor och varm choklad. Nu har jag precis kommit hem efter väldigt trevliga timmar.

Förlorad pluggtid får man väl kalla det, så nu är det en kopp kaffe och botanikböcker för hela slanten som gäller! Blir kanske lite träning ikväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback