"Att ta en öl"

Själva begreppet låter liksom mysigare än vad det är. Eller nej, det blir oftast jättetrevligt, men det slutar sällan med en öl...

Att "ta en öl" låter faktiskt bättre än att "ses över en cider". Men cider och småprat en kväll på Nivå 22s takservering är någont som verkligen hör sommaren till!
Några cider och några timmars prat om gamla minnen, gemensamma bekanta, uppdateringar om jobb/plugg, pojkvänner/ragg, hobbys, engagemang m.m.- så slutade min måndagkväll.
Väldigt trevligt!

Kommentarer
Postat av: NEILA

SPANA IN BLOGGEN ;)

Postat av: ANNA

ha en bra dag!:)Jag är medlem på gratisbio.se sedan ett tag tillbaka, och nej sluta inte läsa!, jag trodde nämligen inte heller på det från första början. Men så gick jag med iallafall och jag kan garantera dig - det är 100 % seriöst och man får det som lovas. Det fungerar så att man samlar in poäng från att t ex delta i gratis undersökningar, värva andra medlemmar eller att handla via sidan på något helt annat (t ex nelly.se, halebop.se, la-redoute.se, ellos.se, yves-rocher.se, parfym.se, bokus. com -you name it!) När man fått ihop ett visst antal poäng (vilket inte är svårt) så får man i utbyte en gratis biobiljett, eller ett stort presentkort på t ex H&M.

Svårare än så är det inte, och kom ihåg att det tar inte många minuter att signa upp! :) det är helt kostnadsfritt, det enda du går med på är att samarbeta med deras sponsorer - och du får belöning för det!Du kan väl iallafall kolla in länken? :) tusen tack på förhand! /Anna

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=11766

2008-07-15 @ 11:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback