Hur gör man då?

Hur ska man kunna skriva ner eller berätta, hur en viss sak påverkat ens liv och hur dåligt man mått av det?
Det är ingen lätt uppgift.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Det är inte lätt..

Postat av: Blatte Bella

Jaa! :) kul inlägg från dig. :) Ja den senaste trenden är faktiskt inte så dum med mineralsmink. :)



Dock får man undvika att det mineralsminket man köper inte innehåller en tungmetall som heter "bismuth Oxyklorid" eller vismut på svenska. Bismuth är en restprodukt från framställningen av bly och gnistrar och glittrar "så fint" men kan ersättas av "Mica" som består av gnejs och granit och andra härliga sparklemineraler som inte förgiftar din kropp!





De mineralsminkmärken jag gillar mest är typ tikei.se eller mineminerals.se de har schysst syn på djurrätt och det med kemikalier.



Mineralsmink är alltså baserat på jaaa.. mineraler! :) grejen är att mineraler har sjukt bra antioxidantiska egenskaper på huden. Så förutom att det är miljövänligt så är det också hudvänligt.



Enda "nackdelen" är väl att mineralmakeup ju är smink i form av puder/pulver. Man får helt enkelt lära sig att använda det och ha lite tålamod och inte spilla för mycket när man öppnar locket på burken osv. Det finns speciella borstar (Kabukiborstar) som man använder för att lägga mineralfoundation på huden.



Själv har jag smått börjat tillverka eget mineralsmink. Jag var på en kurs och det var sjukt roligt. Ska bli kul att se om jag kan ha ett labb hos min mamma i hennes nya hus. Man måste nämligen ha tillstånd från läkemedelsverket och ett eget labb typ. :) Men det ska bli skoj!



Tack för titten! :)

2008-07-14 @ 18:51:13
URL: http://www.blattebella.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback