Ville valla och anledningar för fika

Kvällen igår blev riktigt trevlig.
När jag kom hem skulle jag ju ta det lugnt, läsa en bok och sen städa. I själva verket gjorde jag te, började läsa och... somnade! Liiiite sliten kanske?
Vaknade i alla fall i tid för att laga mat, kolla på Du är vad du äter och sen möta upp Linus och Marie på väg till Ville Valla.

Har aldrig varit där förut, men det visade sig vara ett jättemysigt och lugnt ställe! Skönt att komma iväg och slappna av lite och ägna en kväll åt att mest snacka skit. De har specialiserat sig på olika sorters udda öl. Jag nöjde mig med en men smakade lite av de andra, väldigt speciellt. Jag är inte jätteförtjust i öl, utom lite grann ibland. Maries äppel-öl var däremot jättegod! Förmodligen farlig också om man skulle ha den på fest, smakade typ... äppeljuice, jättelättdrucket.
Hur som helst så lär jag återvända till Ville Valla i alla fall, helt klart!

Insåg för en stund sedan att vi kommer behöva en fika om ett tag, en paus och ny energi. Det gick uppenbarligen att komma på väldigt många anledningar för att fika, här kommer några:
- Klarat dugga- fika
- Skulle klarat dugga om den inte blivit flyttad- fika
- Fredags- fika
- Kursen är snart slut- fika
- Plugg- fika
- Namnsdags- fika (ja, jag har faktiskt namnsdag idag)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vi fick lägenheten =D Vi (jag iaf) Är så glad man bara kan bli! LÄgger upp bilder på den nya, fina, tomma lägenheten imgnkväll efter jobb.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback