Att sova själv

Jag är dålig på att sova i vanliga fall. Är dålig på att gå och lägga mig i tid, vill alltid göra 100 saker till och dessutom har jag svårt att somna. Att (för ovanlighetens skull) sova ensam gör inte det hela bättre. Då har jag inte någon som "tvingar" mig att gå och lägga mig, inser att det är ganska bra.
Med andra ord så krävdes det enorm motivering för att orka upp idag, sitter och äter frukost och läser en miljökonsekvensbeskrivning samtidigt.

Igår invigde jag mixern som jag fick i julklapp! Det resulterade i en kanongod smoothie och en likadan fick utgöra dagens frukost. Vaniljyoughurt, apelsin/ananasjuice, banan och frysta jordgubbar är ingredienserna.

En spännande dag väntar, föreläsning, plugg, seminarium och lägenhetsvisning. Vad jag ska göra ikväll och resten av helgen har jag faktiskt ingen aning om (fast jag har en lång att-göra-lista så det löser sig nog det också).


Ett alternativ till att köpa all inredning är ju att göra egna tavlor. Till exempel genom att framkalla några foton på canvas, vore riktigt roligt!

PS. Apropå miljökonsekvenser så ska ju nu även mjukplast återvinnas (i samma behållare som hårdplast om det inte finns någon egen). Jag börjar märka stor skillnad på soporna nu! Hushållssoporna har krymt ganska ordentligt, och mängden i återvinnings-påsen ökat rejält. Det är ju bra i och för sig, jag måste bara lära mig att komma ihåg soporna när jag går förbi återvinningshuset. Och då glömmer jag ändå bort mjukplasten ibland.

Kommentarer
Postat av: Gynning

Trevlig helg! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback